Jackie Chan Marathon Extended Trailer

This is the trailer of Jackie Chan Marathon. I would like to review Jackie Chan's films in chronological order with short videos. This video shows my DVD and VHS collection of his films.
Next time I am going to review The Cub Tiger from Kwang Tung (1971) focusing on the plot points, characters, choreography, facts and interesting details.

Dedicated to the fans of Jackie Chan and the fans of action comedies or martial art films.

Please visit my gallery at layoosh.deviantart.com



Jackie Chan Marathon Trailer by Puzzle_Projector

2 megjegyzés:

  1. Több fokkal jobb! :D Tetszik, hogy a filmekből vannak jelenetek :)
    Viszont amikor nem a polcról pakolsz, az a rész még mindig gyors és nem lehet követni, hogy mit is raktál le, meg a végén azt hiszem a filmek listája, az ami úgy "elszalad" pedig pont azt kéne olvasni :) Mehetne a lista úgy is, hogy nem fut, hanem csak váltana, mint a diákon, és akkor több ideig maradhatna a képen, vagy úgy kéne, hogy a zene után egy külön aláfestéssel, vagy némán futna, lassabban, és maradhatna a végén a záró képsor :) Ja, és jó a földgömb az elején :D de ott is maradhatna egy kicsit tovább a képen, vagy be lehetne karikázni, kivilágosítani valahogy, hogy Hong Kong a lényeg, azt mutatod. :D ;)
    Különben a zene még mindig jó :D Majd lehet, hogy elkérem ezt a számot :D

    °(*-*)°

    VálaszTörlés
  2. Köszi a tanácsokat! Tényleg sokat segítettél.:)
    Másfél hónapja VHS kazis rész maradt a végére, és összecspott lett. Babráltam a lejátszási sebességgel. A hiányosságok oroszlánrészét is sikerült kijavítani. A következő bejegyzésben fent lesz a végeredmény.:D
    (:

    VálaszTörlés