Robotzsaru remake

Egyszerűen nem értem, miért van szükség egy Robotzsaru remake-re. Mintha emberek a Föld minden tájáról követelték volna, hogy forgassák újra a filmet. Mi értelme van ennek? Igaz, nem egy Oscar-díjas mestermű az első rész, de úgy tökéletes, ahogy van. Kerek, lezárt egészt alkot. A mai napig a kedvencem. Minél több dolog derül ki a Robotzsaru 1 forgatásáról, annál érdekesebb a film.

Elég rossz ötletnek tartom, hogy újat csináljanak a régiből, éppen azért, mert hiányzik belőle a kreativitás. Egy másolat általában nem olyan jó, mint az eredeti. Ez majdnem olyan, mintha remake-et készítnének a Jurassic Parkból.

Tudom, ez úgy hangzott, mintha előre leírnám a filmet, de a régi filmek újrahasznosítása elég merész és kockázatos vállalkozás. Eleve hatalmas hátránnyal indít. A Robotzsaru 3 óta folyamatosan esik a franchise színvonala. Már minden készült belőle, csak remake nem. Miután a minisorozat is hatalmas baromság lett, kíváncsi vagyok, hogy mégis mit remélnek a készítők 12-13 év után.

Mindenesetre az első rész sikerét nehéz lesz felülmúlni. Másodsorban pedig kíváncsian várom a fejleményeket. Vajon 2013-ban a Robotzsaru remake szól majd nagyobbat, vagy a Ninja Turtles? De kérdezhetém azt is, hogy: Melyik bukik majd nagyobbat a mozikban?

A poszter és két kép a forgatásról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése