A Youtube visszafejlődése

Következzék egy kis anyázás abból az alkalomból, hogy ma váltotta át a Youtube véglegesen az oldalon található csatornákat az új kinézetre.
FreddyD korábban már beszámolt arról, mivel járt ez a váltás. Van pár dolog, amiről nem esett szó. Csupán a csatornák dizájnjáról szeretnék írni. Hiányzik egy csomó beállítás, amely korábban még megvolt. A hátteret nem lehet normálisan beállítani. Nem tudod megváltoztatni a betűstílust, a betűszínt, átlátszóságot. Többé szinte semmi sincs, amivel személyreszabrhatod a csatornádat. Mindegyik szinte egyformáva fehér és szürke lett. Pedig egy jópofa háttér mennyire feldobná ezt a fehér területet! A nagy fehér űr középen (ahol nem lehet hátteret beállítani) szimbolizálja a youtube-ban rejlő ürességet. A csatornák egyénisége szinte végleg eltűnt. Mintha a Youtube dizájnerei mély amnéziába estek volna, nehogy esztétikusan nézzen már ki az oldal.

2 megjegyzés:

  1. Elég szörnyen hangzik ^^; mármint a változtatás.
    De a bejegyzés, ha egy kicsit még érzelemmentesebb lenne, sokkal jobban kiadná a finom iróniát, amivel jellemezted az oldalt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy túldramatizáltam az utolsó pár mondattal. :D

      Törlés